Popołudniowa kawa bez ciasta? Spotkanie z rodziną czy znajomymi bez słodkich i najlepiej pięknie udekorowanych wypieków? Wesele, urodziny i wiele innych okazji bez tortu lub innych słodkości?
Stanowczo nie!:) Co zrobić jednak aby produkty te wyglądały pięknie i były podziwiane zanim zostaną zjedzone lub pokrojone? Zapisz się na kurs przez Nas organizowany i poznaj tajniki dekorowania ciast.

Czas trwania: 16h
System nauki: dziennie, zaocznie lub wieczorowo
Cena: 1350 zł

W cenie zapewniamy:
• Wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe

Dokumenty wymagane do zapisu:
• Dowód osobisty lub inny dokument tożsamości (do wglądu)

Program kursu:
• Wprowadzenie: zasady i sposoby dekorowania ciast
• Omówienie rodzajów narzędzi wykorzystywanych do dekorowania wypieków
• Dobór odpowiednich materiałów cukierniczych dekorujących do typów wypieków
• Produkty spożywcze wykorzystywane do dekoracji ( masa cukrowa, perełki, posypki, barwniki spożywcze, polewy, czekolada, bita śmietana, kremy, karmel, lukier, masa marcepanowa i inne)
• Wykonywanie dekoracji cukierniczych
• Zajęcia praktyczne

Dokumenty po ukończeniu kursu:
• Certyfikat ukończenia kursu/szkolenia

Kontakt:

tel. 797 746 786
e-mail: szkolenia@faber.edu.pl

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.