Organizacja imprez cateringowych

Bez względu na to czy organizujemy spotkanie firmowe, wyjazd szkoleniowy, szkolenie pracownicze, konferencje naukową przyjęcie kontrahentów, imprezę domową czy inną okoliczność jej kluczowym elementem są przekąski lub dania serwowane gościom.  Zapraszamy do zapisu na kurs, który pozwoli poznać tajniki organizacji imprez.

Czas trwania:
System nauki: dziennie, zaocznie lub wieczorowo
Cena:

W cenie zapewniamy:
• Wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe

Dokumenty wymagane do zapisu:
• Dowód osobisty lub inny dokument tożsamości (do wglądu)

Program kursu:
• Omówienie typów/rodzajów potraw serwowanych podczas imprez cateringowych
• Odpowiedni dobór potraw do rodzaju i czasu trwania imprezy
• Dania zimne, gorące, przekąski i desery – rodzaje,omówienie
• Napoje – rodzaje i odpowiedni dobór
• Przekąski- nowości w trendach jak i tradycyjne rodzaje przekąsek
• Wybór miejsca, dobór obsługi (personelu), sposoby ustawiania potraw na stołach
• Dodatkowe atrakcje, które mogą uświetnić imprezę

Dokumenty po ukończeniu kursu:
• Certyfikat ukończenia kursu/szkolenia
• Zaświadczenie o ukończeniu kursu na druku MEN

ZAPISZ SIĘ